"Шановні власники домашніх тварин, згідно з рішенням міської ради від 13.04.2017 №72/19 « Про затвердження Правил утримання тварин у домашніх умовах та поводження з домашніми тваринами на території міста Дніпра» починається обов'язкова реєстрація домашніх собак, (котів - за бажанням власників)
Реєстрація (облік) тварин включає внесення даних про тварину в електронну базу з присвоєнням кожній тварині індивідуального номера, введення транспондера (чіп) та видачею власнику тварини індивідуального жетона і картки реєстрації тварини. 
Реєстрація (облік) тварин, які вже мають транспондер(чіп), включає внесення даних про тварину в електронну базу з присвоєнням кожній тварині індивідуального номеру та видачею власнику або утримувачу тварини індивідуального жетону і картки реєстрації тварини.
Як отримати послугу:
• Зібрати необхідні документи:
- паспорт власника тварини;
- документи на тварину, що підтверджують проведення протиепізоотичних заходів (щеплень) якщо такі є
• Забезпечити особисту присутність під час реєстрації:
- власника
- тварини

Рекомендація! Здійснювати завчасний запис на реєстрацію. При відсутності запису прийом відбуватиметься у порядку живої черги.
УВАГА !!! Носіння ідентифікаційного жетону за межами місця постійного утримання тварини є обов’язковим. Перебування тварини без жетону на вулицях, площах, ринках, у скверах, парках, дворах, у громадському транспорті та інших публічних місцях є порушенням правил реєстрації. Така тварина вважається незареєстрованою."